Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Rada od alkoholika co na tom byl podobně jako ty!
#7504
Rada od alkoholika co na tom byl podobně jako ty! Před 12 rok, 4 měsíce  
Ahoj Milane,
díky za tvůj příspěvek. Kdysi jsem na tom byl podobně jako ty. Dnes je mi 28 let.
To co jsi popsal o sobě, tak to stejné/podobné jsem prožíval, ve stejném věku jako ty. Ze startu to bylo vše ok. Dokonce jsem po tahu ráno vstal, bylo mi špatně vyzvracel jsem se a byl jsem ready.
Postupně se to začalo zhoršovat, čím víc peněz jsem měl, tím víc jsem za alkohol utrácel. Začali i ranní pití na kocovinu. A byl jsem schopen pracovat, studovat a další věci. Bohužel ale alkohol udělá jednu věc. Pořád piješ víc a častěji.

Alkohol mě připravil o firmu, dokončení vysoké školy, utratil jsem za alkohol, večírky, zvaní kamarádů, cigarety, taxíky okolo 1,5 milionu korun za 12 let (jednou jsme to od oka počítali) a co je nejhorší o lásku mého života se kterou jsem chtěl mít rodinu. Moje rodiče mi nevěří a další věci, přišel jsem o spoustu dobrých přátel a obchodních partnerů k vůli nespolehlivosti (je ti tak špatně, že nemůžeš ani odepsat na sms, nenadálé zvracení, třes, nervozita, nesoustředěnost).
Opravdových přátelů mám méně než hospodských známých.
O holku jsem přišel, když jsem nezvládal se učit z nervozity, a chlastal jsem. Jak jsem o ni přišel, tak to bylo jako turbína, prochlastal jsem cca 60tisíc za dva měsíce.
Když se semnou rozcházela táhl ze mě chlast a ona to věděla ale neřekla mi to! Silně mě milovala, ale věděla, že by nebyla štastná..
Dobrovolně jsem šel na léčení na 1,5 měsíce, ano pozitivní věci, ale já měl deprese po celou dobu, byla to strašná nuda a deprese co tam vůbec dělám. Někteří klienti tam byli třeba 5 krát! kdo chtěl stejně chodil o vycházkách naproti na nealko pivo někteří i na tvrdý, dalo se vyhnout namátkové kontrole.
Stejně jsem do toho vlítnul znova po návratu domů.
Dva roky kolotoč, práce, hospoda, spánek... Našel jsem si novou přítelkyni. Nepil jsem tolik. Jak přišly problémy tak se to zase rozjelo.
Po prvé v životě jsem holce zahnul, k vůli pitomé hádce a litrům alkoholu co jsem měl v sobě. Přišla na to a byl konec! Normálně bych to neudělal nikdy. Taky zjistila že piju mnohem víc než to vypadá.
Dám ti radu, než se dostaneš do tohoto kolotoče, který nikdy nezastaví nic jiného než tvoje vůle a odhodlání, dřív nebo později jsi ztracen!
Já dokážu přestat jen tehdy, když chci sám!
Ani léčebna, ani Antabus, AA, terapie, ani cokoliv jiného nepomůže, když nechceš sám.
Je to docela lehký, první dny ti dřív nebo později bude blbě. Nebudeš moc spát, číst, koukat na televizi.. nic.. pak to přejde a bude ti fit, ale nesmíš zase začít! Nebo v tom lítáš na novo a zase o něco hůř!

PS: doporučuji ti si přečíst knížku: Démon alkohol od Jacka Londona.. Byl to bohatý alkoholik, spisovatel, cestovatel. Jeho poslední kniha, ke konci je to strašný co tam píše, píše naprosto mimo!
Xyz

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter