Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Pravidla
Následující odstavce obsahují nástin pravidel pro zařazování vlastních diskusních příspěvků v diskusním fóru webu Alkoholik.cz. Tato pravidla sice nejsou nijak vymahatelná, ale jejich dodržování přispívá k tomu, aby se jednotlivé diskuse vyvíjely ničím nerušeným způsobem a aby v nich vládla co nejpříjemnější atmosféra. Tento souhrn pravidel byl inspirován uživatelskými pravidly jiných diskusních serverů, které kromě vlastních zkušeností volně navazují na obecné zásady netikety. Tato pravidla, citovaná v dalších odstavcích, jsou základním průvodcem doporučovaného chování uživatelů v diskuzním fóru webu Alkoholik.cz.



Závazná pravidla pro diskuze...
Autor příspěvku je plně zodpovědný za veškerý obsah, který publikuje. Majitel portálu nenese za obsah příspěvků žádnou zodpovědnost, veškeré příspěvky jsou ryze vlastní postoje a názory svého autora.
V nesouladu s kterýmkoli uvedeným pravidlem si vyhrazujeme právo na úpravu či celkové odstranění příspěvku bez předchozího varování. Uživatel, který se jakýmkoliv způsobem zúčastnil diskuze, je automaticky považován za osobu, která byla seznámena se všemi pravidly.

Na tomto diskuzním fóru je přísně zakázáno:
  • publikovat odkazy na warez
  • diskutovat o warezu
  • publikovat odkazy na nelegální hudbu a video
  • spamovat, zakládat prázdná témata a obtěžovat tak ostatní uživatele
  • psát celý text velkými písmeny (zapnutý Caps Lock) či úmyslně užívat pro psaní textu nestandardní znaky
  • šířit pomluvy / křivě obviňovat / napadat libovolné osoby
  • publikovat materiál sexuální povahy
  • porušovat libovolný platný zákon ČR

Další ustanovení pravidel...
1.) Zařazování Vašich příspěvků
Je ve vašem zájmu vybrat správnou sekci pro zadání svého příspěvku. Nesprávně umístěné příspěvky budou přesunuty či smazány a to bez jakéhokoliv varování. Jestliže se na fóru nevyskytuje vhodná kategorie pro vaše téma, požádejte administrátora pro její vytvoření - avšak doporučujeme příspěvek vložit do tématicky nejbližší kategorie.

2.) Duplicitní témata
Před založením nového tématu se vždy přesvědčte, zda-li takové téma již neexistuje. Pokud založíte duplicitní téma, je vysoká pravděpodobnost, že jej smažeme. Využívejte funkce vyhledávání v našem fóru!

3.) Forma psaní vašeho příspěvku
Snažte se psát věcně a výstižně. Toto fórum není chat, příspěvky pište na určené téma, omezujte smajlíky (emoticony), nepřidávejte více stejných smajlíků za sebou. Příspěvky bez jakékoliv informační hodnoty či příspěvky netýkající se tématu budou smazány.
Pište s diakritikou, používejte větnou interpunkci. Delší text čleňte do odstavců. Pište slušně - vulgární příspěvky budou odstraněny.

4.) Váš podpis
Nepoužívejte podpis s reklamní, rasistickou nebo sexuální povahou. To samé platí pro podpisy urážející jiného u nás registrovaného uživatele. Pokud byl váš podpis smazán či upraven, bylo tak učiněno dle zvážení administrátora na základě porušení některých z pravidel. Pokud se tento bod bude u nějakého uživatele opakovat, hrozí mu zákaz vstupu na tyto stránky. Do podpisu není možné vkládat HTML značky.

5.) Nadpis nového tématu
Nadpis nového vlákna zvolte tak, aby bylo výstižné a na první pohled jasné oč se jedná. Rozhodně nezakládejte témata typu "POMOOOOOC", "#%\*?" apod. Tato témata budou automaticky smazána bez jakéhokoliv upozornění. Uvědomte si, že čím výstižnější název a text vytvoříte, tím se dříve dočkáte odpovědi. Dále si uvědomte, že naši administrátoři nehodlají upravovat každé druhé vlákno, tudíž je pouze ve vašem zájmu se tohoto pravidla držet.

6.) Vkládání příloh
Je přísně zakázáno přidávat jakoukoliv přílohu, která obsahuje ilegální materiál. Uživatel při vkládání příloh automaticky souhlasí s tím, že má práva daný materiál zveřejnit.

7.) Přidávání kódů či citací do příspěvku
Pokud chcete do textu vložit nějaký kód nebo někoho / něco citovat, vždy užívejte formátovací značky!

8.) Co považujeme za SPAM?
Psaní zbytečných odpovědí, vkládání odpovědí, které obsahují pouze smajlíky, pár teček apod., zasílání prázdných odpovědí či text bez jakékoliv informační hodnoty. Upozornění - toto pravidlo se nevztahuje pro kategorie "Všeobecná diskuze" a její podkategorie.

9.) Doporučení & reklama v příspěvcích
V příspěvcích jsou povolena doporučení na jiné stránky, výrobky atd., ne však výstižná reklama. Tzn., že můžete např. doporučit jiné stránky, nikoliv však výstižně přidat reklamu, tzn. psaní jednoho odkazu bez odůvodnění pro přidání, psaní jednoho odkazu do více témat za sebou apod.

10.) Všechna pravidla jsou důležitá
Všechna pravidla jsou důležitá, proto je třeba je všechny respektovat a dodržovat. Pokud bude některé méně zásadní body uživatel po delší dobu porušovat, může na stránky dostat dočasný zákaz vstupu. Jestliže uživatel poruší některé ze zásadních pravidel (porušení platných zákonů ČR), budou jeho osobní údaje předány v případě potřeby Policii ČR.
Pokud jste někde v pravidlech našli nějakou chybu či máte přípomínky, obraťte se na administrátory. Chtěl bych ještě upozornit na to, že i my, administrátoři a moderátoři, jsme také přeci jenom lidé, proto na tento fakt berte prosím ohled.
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter