Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jsem alkoholička?
#7197
Jsem alkoholička? Před 12 rok, 5 měsíce  
Zdravím. Píšu sem, protože mám pocit,že mám problém s alkoholem. Je mi 30 let, mám úžasné dítě, s manželem pohodový vztah, mám dobrou práci, ale mám potřebu popíjet každý večer nebo minimálně obden, přes den si alkohol nedávám, ani s kolegy u oběda malé pivo, neláká mě to a hlavně mi to přes den leze hrozně do hlavy, ale jak přijde večer, tak už jdu do lednice pro víno, piju pouze víno, tvrdý alkohol mi nechutná, pokud doma nebude víno, tak si nedám nic, každopádně to se stává málokdy. Možná nad tím mávnete rukou, protože alkoholici popíjí cokoliv a kdykoliv, ale myslím, že moje každodenní pití není v pořádku a hlavně se na to vyloženě večer těším a jsem nervozní, pokud si nemůžu nic dát. Co se týče množství, tak je to tak litr, když už si dám. Jste na tom někdo obdobně, vím, že hodně ženských na mateřské popíjí..
Vavara

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7223
Re: Jsem alkoholička? Před 12 rok, 5 měsíce  
Vavaro,

teď si čtu Tvůj příspěvek, opravdu mi mluvíš z duše. Nejsem schopna říct, co je správné a co není, kde je hranice. Asi hlavně záleží na tom, zda s tím chceme něco dělat či nikoliv, zda nás alkohol nějak omezuje nebo zda tím omezujeme ostatní. Já se rozhodla navštívit AA, jak to bude možné a pak napíšu, jaký jsem z toho měla pocit a jaký jsem si udělala závěr.

Přeji hezký večer. S.
Světlana
Junior Boarder
Příspěvky: 27
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter