Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: pomoc
#6329
pomoc Před 12 rok, 9 měsíce  
Ahoj vsetci,

som jedna z vas, mam problem a nie som schopna ho riesit. Zacalo to zhruba pred 10 rokmi. Sklenicky vina sa postupne menili na flasky, ktorych bolo z mesiaca na mesiac, z tyzdna na tyzden, zo dna na den viac a viac.
Pijem aj kazdy den, flasku dve... su dni, ked si davam pauzu a je mi zle...som nervozna, nasrana..sama na seba, na cely svet.
Ktomu vsetkemu mam este psycho vztah, ktory to moje popijanie este znasobil. Predtym som bola vesela, mozem povedat, ze v kolektive priatelov oblubena...teraz je vsetko inak. Stranim sa kamaratov, nevyhladavam ziadnu spolocnost, nikam nechodim. Pred tym ma bavili vylety priroda....teraz nic, len tupo cumiet doma, rozmyslat o hovadinach, lutovat sa, hulit jedno cigaro za druhym a popijat si dobre vinko! Je mi zo seba fakt zle!

Viem uz dlho, ze mam problem a obrovsky. V praci to nikto netusi, aj ked sa mi uz stalo, ze som prisla rano do prace a kolega mi povedal, ze zo mna citi alkohol...tak som len rychla odvrkla, ze sme s kamaratmi oslavovali narodky trochu dlhsie nez sa malo...ze sme sli pozde spat...
Vtedy som sa prvy krat zamyslela, ze to nie je prdel. Nedokazem si predstavit, ze by som kvoli chlastu prisla o skvelu pracu, ktora ma bavi!! A o zdravie, uz ani nehovorim! Vsetko sa to vo mne melie.. Moj otec bol tiez alkoholik. Jeho sestra tiez, ktora skoncila velmi zle. Od malicka som pocuvala, ako keby som jej z oka vypadla! Vzdy som za to bola nastvana, ze ma vobec prirovnavaju k takej luze. A teraz som v tej istej situacii ja. Moja rodina nic netusi, aj ked tam sa tiez pri kazdej prilezitosti chlasta a nikto to neriesi!
Moj terajsi vztah k tomu tiez neprispieva, vsetko je uplne chore!!! Neviem sa uz z nicoho tesit, som apaticka, ustavicne v depresi, neschopna nieco dokazat. Len sa lutovat a lutovat. Uz mam toho vazene dost a preto som sa rozhodla napisat sem, citala som si vase zivotne pribehy a to ma nakoplo, s tym konecne zacat nieco robit. Dakujem, ze tu pisete o vasich pocitoch a skusenostiach. Velmi nam vsetkym drzim palce. Dakujem, ze som aspon nieco mohla touto cestou dostat zo seba von. S.
Stella

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6330
Re: pomoc Před 12 rok, 9 měsíce  
Stello, letíš ke dnu!Klasická alkoholička.Hned zajdi pro antabus, na AA, k psychiatrovi, nikde nelži, řekni o svém problému.Uvažuj o léčebně, zničí Tě ten chlast úplně a brzy.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#6337
Re: pomoc Před 12 rok, 8 měsíce  
Stello, Liba má právdu.

1. Řekni to rodině otevřeně, pomůže ti.
2. První zkus najít AA nebo psychiatra.
3. Léčebna.

A víš co? Na práci se raději vybodni a jdi se léčit. Jinak o ni stejně přijdeš a více tě to zničí.

A prosím, jen nikomu nelži. Hlavně rodině ne. Nezaslouží si to.
Ondřej X
Fresh Boarder
Příspěvky: 3
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter