Chuchto: Ano, chci tě! Abstinence moje!
Chuchto:
Jsem tvůj borec ultra speciál, seznamte mne hned zítra ráno s abstinujícím dnem. Hurá
Ale tu seznamku vynechám
Ja:
Čučto, stavíš si mohylu nebo pyramidu?
Chuchto: Čučím jak vejr jak se to tu mění v internetovou čučoreidko annonci.
Chuchto:
Jsem naivní, na-i-v-ní.
(abstinenci) Zavolej mi každý ráno na mobil. Jsem natěšený jen na tebe. Má dráhá nová abstinence. Chuchto:
Výpočet lhůt-i pro dobu abstinece «link» Zpověď alkoholičky: «link» Chuchto: V tomto krásném období si rozhodně abstinenci udržím, tak pěkný den a ty další. V střízlivosti zdar.
Erika:
Tess, halo!! Ťuk ťuk. Udelej s tim neco!!!
pert: Pochybuju, že vůbec někoho tenhle web zajímá. Číst jo, napsat někdo něco občas, starat se o to ne. Nezbývá než se s tím smířit, jako s jinýma věcma.
Chuchto: Ono se to asi musí docela udržovat, proto si říkám i tohle fórum slouží těm co si zde udržují tu abstinenci.Jo, přežiju i zanedbání tohoto fóra, táhnu k druhým rokem abstinence, ale mladší třeba mohou se cítit nějak ohroženi,nakonec mohou se snažit přebít aktivitou spamery.
Chuchto: Příjemný nedělný den, cítím pozitivní vibrace, dostávají alkoholistické tendence nafrak.
Chuchto: Hodně zdraví, protože když budeme zdraví budeme i veselí.Jak toho dosáhnem je jasné.Abstinencí.Pěkný i když asi pracovní pondělí.
Chuchto: V zdravém těle zdravý duch a střízlivost drží pohoda, dnes jsem se toho držel a osvědčilo se to, pěkné střízlivé úterý.
Chuchto: Vari, vari, vari alkoholické představy. Jak nemám nabídku tak je lehčí nepodlehnout, naopak mít nabídku zdravého je také užitečné.Pěknou střízlivou i středu. Jak uvnitř tak i navenek.Psychicky střízlivě fyzicky taky.
Chuchto: Kdo ví co to způsobuje a přesto pokračuje v pití, tak si musí pak nést důsledky sám. (Mudr.Mikovský - adiktolog ) A já dodávám, že tomu se chci vyhnout.Pěkný střízlivý čtvrtek.A zase jedna závislá leč abstinující řekla.Ale když nebude nědo chtít sám, tak ho k abstinenci nikdo nedonutí. Taky pravda.
Chuchto: Čekám poslední alkoholovou leč s dobře nabitou kulovnicí anti-alkoholové obrany.Na podzim je kreativní, ale já mám i motivaci a secvičení rozumové schopnosti.Doufám,že to spojím do průniku a konjunkcí kontruji tak, že mne nedostane na svůj podfuk.Měla by cenný skalp a já bych neměl druhé paroží.Stízlivosti zdar i v pátek.
Ja:
Libuška, tému: "Slogan/y." som založil Ja a teda si ju aj moderujem. Sarkazmus, irónia a humor pomáhajú a preto ich používam. Mnohí skôr porozumejú obrázku ako päsťou do nosa... «link» "Prajem všetkým skoré uzdravenie sa do aktívnej triezvosti!!!" «link» «link»
♥︎♡♥︎ ♥︎ॐनमस्तेॐ♥︎ ♥︎शुभमस्तु सर्व जगताम♥︎ = "Subham astu sarvadžagátám!!!" Erika:
Libus, ja jsem si o tobe myslela, ze jsi Dama
Erika: Tess, odloz na chvili svoje skripta a udelej tu poradek. Prosim
Erika:
Pekny podzim VŠEM
pert:
Jinak i DÁMY mají své dny
pert: