Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...4567891011
Dolů
Téma: Přiznal jsem si bezmocnost nad alkoholem-ŽIJI!
#31413
Re: Přiznal jsem si bezmocnost nad alkoholem-ŽIJI! Před 8 rok, 6 měsíce  
Takze hlasim sa znovu do sluzby

Nastalo slubovane odblokovanie, pan doktor mi sice nevysvetlil dovod mojej blokacie, ale na zaklade nasej komunikacie a aj Vasich emailov svoje rozhodnutie prehodnotil a zmenil svoj nazor.

Nebudem sa uz viac k tejto teme vraciat, len by som este rada napisala, ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu. Takze aj ked som moju blokaciu dodnes nepochopila, prave na zaklade mojej blokacie sa to tu zmenilo, kedze Stopka sa to rozhodla prevzat po Libe a ako zatial pozorujem, vedie to tu velmi dobre.

Takze Stopka drzim palce a verim, ze teraz vdaka tvojmu moderovaniu, uz toto forum bude fungovat tak, ako sme si to vsetci zelali uz velmi dlho.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#31417
Re: Přiznal jsem si bezmocnost nad alkoholem-ŽIJI! Před 8 rok, 6 měsíce  
kiro, vítej.....asi ten incident byl k "něčemu" dobrý a začíná to tady fungovat konečně normálně.
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#31472
Re: Přiznal jsem si bezmocnost nad alkoholem-ŽIJI! Před 8 rok, 6 měsíce  
Vladimir napsal:
Dobry den
Jmenuji se Vladimír-je mne 55 let.Od svých asi 16.let jsem začal pít alkohol a vždy se opíjel do němoty.Z počátku jsem snesl málo alkoholu,bylo mne špatně od žaludku ,celková nevolnost.Od mládí jsem se sanžil hodně sportovat,ale když se šlo na zábavu ,já se tam vždy opil.Proč?Ptám se dnes.Byl jsem více veselý,v okamžiku opíjení se ,jsem měl super pocit uvolnění ,bylo mne všechno jedno,ve stavu opilosti jsem chtěl ,ab yto nikdy neskončilo.Moje rána byla ,ale krutá,myslel jsem ,že je to můj konec.Bylo mne šíleně špatně.Sliboval jsem si,že už se nikdy takhle neopiju.Sportoval jsem ,pracoval,přišel víken a já skončil stejně,zábava,opití se ,hnudné ráno.A tak to šlo do mých 40.let.Byl jsem dvakrát ženatý,první manželství skončilo velice brzy,kvůli mému pití alkoholu,druhé manželství skončilo po 7.letech.Přišel jsem o rodinu,o domov ,o možnost být každý den se svými 2.syny.V roce 1998 jsem padl na své psychycké DNO,kdy jsem už byl totálně ba pokraji smrti,ano,bylo to tak.Nechtěljsem umřít a asi z pudu sebezáchovi jsem vyhledal sám pomoc na psychyatrii.
Nastoupil jsem do léčebny .Můj život se mne změnil o 180stupňů pozitivně.16.rokem se učím být střízlivý .Je to super život.Nabízím osobní setkání těm,kteří si přiznali bezmocnost nad alkoholem,drogami,geamblerství,nebo jinými návykvými látkami.Já jsem musel přijmout pomoc ,aby mne bylo pomoženo.Bydlím v Plzni -můj skype je vladimir.arabasz2
emai.je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript mob.702516911
Chci vám říci,že cesta bez závislosti existuje ,jen za předpokladu,že tou cestou chci jít.
Těším se na vás -Vladimír-žiji s třídavě již 9 let v Londýně a v Plzni-zvládám tento život proto,že jsem nastoupil cestu bez závislosti na omamných látkách(alkohol-drogy-geamblerství a podobně)Osobní setkání nabízím všem druhům závislosti!


Chtěla jsem toho pána zkontaktovat, ale marně, telefon říká, že neexistuje, na e-maily neodpovídá, skype taky žádná odezva. Ví o něm někdo něco?
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...4567891011
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter